ΒΙΒΛΙΑ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Βιβλίο ‘’είναι στο χέρι μας’’

Στην πραγματικότητα το ‘’είναι στο χέρι μας’’, είναι ένα πολύ δυνατό βιωματικό σεμινάριο  και όχι ακόμα ένα βιβλίο προσωπικής ανάπτυξης.

Το’’ είναι στο χέρι μας,’’ γράφτηκε τον Μάιο του 2012, με σκοπό, να βοηθήσει τον άνθρωπο, στο οικονομικό θέμα και όχι μόνο!

Γράφτηκε με πολύ αγάπη και μετά από εικοσιπέντε χρόνια αδιάκοπης έρευνας και διδασκαλίας  στο κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και της συνεχούς μελέτης και παρατήρησης, του πώς λειτουργούν οι συμπαντικοί νόμοι σε σχέση με τις εσωτερικές  μας δυνάμεις,  και πώς αυτά μπορούν να συνδυαστούν , έτσι ώστε να φέρνουν σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα στον όποιο μας στόχο!!!

Το  “είναι στο χέρι μας” έχει αποδείξει ότι  είναι ένα ολοκληρωμένο και πλήρες βιωματικό σεμινάριο, σε μορφή βιβλίου, που δίνει σίγουρα και εκπληκτικά αποτελέσματα, πέρα από κάθε προσδοκία!

Και αυτό γιατί είναι περισσότερο ένα πρακτικό εγχειρίδιο, γεμάτο με τεχνικές και ασκήσεις, παρά ένα θεωρητικό σύγγραμμα!

Τεχνικές εύκολες, απλές, παιχνιδιάρικες, αλλά παράλληλα πολύ αποτελεσματικές στο οικονομικό κομμάτι, αφού έχουν καταφέρει  να αλλάζουν άμεσα και ριζικά όλες τις αρνητικές πεποιθήσεις και όλα τα περιοριστικά πιστεύω, του υποσυνείδητου, που μπλοκάρουν και εμποδίζουν την αφθονία και τα χρήματα στη ζωή μας.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1447547725533{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 20px !important;}”]

Μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα το Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (eBook) με πολύ μικρό κόστος. Μέχρι σήμερα κόστιζε 19€.
Τώρα το διαθέτουμε σε ηλεκτρονική μορφή μόλις με 10€.

Το ‘’είναι στο χέρι μας’’,  είναι έτσι κατασκευασμένο, ώστε να απευθύνεται σε όλους.

Είναι εύπεπτο, ευανάγνωστο, μα πάνω από όλα, Δίνει πραγματικό αποτέλεσμα!

Επίσης περιέχει λεπτομερείς ,οδηγίες χρήσης!!!

Πετυχαίνει  Πάντα!

Εφάρμοσέ το – Θα εκπλαγείς!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”4347″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1447547697076{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Shares
Share This